Den perfekta porten!

Garageport

För den som längtar efter utsmyckningar på sin egen tomt så kommer nu räddningen. Nu behöver du inte längre bygglov för att bygga på din egen tomt. Och inte bara ett hus eller stuga kan du bygga, utan två. Du har nämligen 25 kvm tillgodo att använda. Om man inte redan har det, kan man ju alltid satsa på ett bra garage till bilen. Skydda din bil mot väderhot och sol med ett snyggt garage i matchande färger.

När du ska bygga ditt garage kan det vara bra att du väljer rätt material. Bland annat då garageporten. Då finns det ett bra företag som tillhandahåller garageportar med montering. Du kan få en offert skickad direkt till dig på beställning och det finns olika modeller för den som är sugen. Välj mellan den tåliga ”Takskjutport Optima” eller ”Takskjutport Protecta Plus”. På företagets hemsida kan du även hitta en blogg för inspiration om garage, hur man sköter ett garage och mycket annat.

Byt funktion

För den som inte har bil, kanske en motorcykel eller bara vill ha ett garage för att bygga annat i, så funkar såklart det också. Det är många idag som börjar sin karriär i garaget då det finns stort utrymme för till exempel bygge och annat. Bland annat så bygger Niklas Rotemar exklusiva akustiska gitarrer till rockstjärnorna. Bland annat Mattias Bjäred i Soundtrack of our lives.

Bygga om till lägenhet

Ägaren till Dalabadets restaurang och Magasinet har köpt en ny bostad vid havet. Där har han bestämt sig för att bygga om garaget till hela två lägenheter. Något han har fått tillstånd till. Han menar på att det är väldigt fult just nu och behöver renoveras. Från att ha varit både ett åkeri och ett rökeri så är renoveringen uppenbar.